Védőkar Alapítvány Kadarkúton épült új nyugdíjasház intézményében az időskori gondozásban minőségi személyre szabott megoldást kínálunk az egyéni igények kielégítésére és a szolgáltatások nyújtásában az  alapfelügyelettől, ápolástól kezdve az egész életen át tartó ellátásig.

Arra szeretnénk törekedni, hogy a VÉDŐKAR idősek otthonában kényelmes és kiegyensúlyozott nyugdíjas életmódot biztosítsunk majd Önnek.

Szolgáltatásaink

Étkezés

A nap ötszöri étkezés biztosítása mellett, ízletes házi ételek mellett az egyéni speciális táplálkozási igényekre is felkészülünk.

Egészség és Gondoskodás

Egészséges és kiegyensúlyozott életmódot szeretnénk teremteni lakóinknak, melyet személyre szabott gondozási tervvel támogatnánk, a fő szolgáltatásaink mellett:

  • 24 órás felügyelet,
  • orvosi ellátás és alap gyógyszerek biztosítása,
  • mosás-vasalás-takarítási szolgáltatások nyújtása,
  • egészségügyi intézménybe/intézményből való szállítás lebonyolítása.

Kultúra és Közösség

Célunk, hogy leendő lakóinknak családias hangulatot teremtsünk, közösséget építő szervezett programokkal.

Legyen része a Védőkar idősek otthona új közösségének, és élvezze gondtalanul időskorát.

Várjuk jelentkezését!
Elérhetőségeink

Áraink

2020 szeptemberben megnyílt nyugdíjas apartmanházunkban azonnali beköltözési lehetőséget + egyszerűsített felvételi eljárást + alapítványunk által nyújtott korrekt árat biztosítunk!

Fürdőszobás apartmanokat biztosítunk 16-24 négyzetméter között, 1 személyes használatra, amit leendő lakóink saját bútoraikkal rendezhetnek be. 10 darab akadálymentes apartmannal is rendelkezünk, egyéni igények szerint kapaszkodókkal ellátott fürdőszobákkal.
Egyes szobákban férőhelyet is kínálunk, ezekben legfeljebb 2 fő gondozására és elhelyezésére van lehetőség. 

A saját fenntartású idősek otthonunkban nincs életkor megszabva!
Az értékesítés már elkezdődött, és nagy az érdeklődés! Egyeztessen mielőbb időpontot az apartmanok és az intézmény egészének megtekintésére.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen tájékoztatjuk minden részletről.

Árainkról bővebb információkért kattintson ide